dissabte, 27 de gener del 2018

NADAL AL COLE

Quan s'apropaven les vacances de Nadal ens vengué "UN PROBLEMA DE GRANDARIA" que tenia a veure amb el taller artístic de tilletes de dimonis que feiem els dos sisens junts. resulta que per aguantar el cap de titella de cada dimoni necessitàvem un  pal de 38 cm. Na Mònica ens comentà que a maderes Servera en venien d'una determinada llargaria... Quans de pals necessitaríem si en feien 18 titelles?

Aquest va ser el problema a més de calcular els diners que ens costaría quan na Mònica hi anés. ens posàrem per grups, pensàrem colectivament i després compartírem amb la resta de companys allò que havíem pensat.



Poc abans de vacances férem un taller d'estrelles molt divertit on ens mesclàvem amb infants de tot el cicle, on cada mestre/a havia fet una proposta de fer una estrella, i cada infant podía triar- ne dos per fer- ne. La veritat que va ser molt divertit.




El compte endarrera vengué de la mà del calendari d'advent que vada dia entregava un regal sorpresa. Cada un de nosaltres preparà un regal, regal que després es posà dins una capsa amb un número aleatori que després s'entrgà.


I no podíem deixar de mencionar el taller de mantecats que férem conjuntament amb les famílies. Ara som uns experts perquè treballàrem la historia, la recepte, calcularem el triple de la recpete per tindre molts i poder menjar- los a clase.




Un altre moment important va ser l'entrega del nostre regal a na Roser, la mestra de la universitat que ha compartit amb nosaltres històries i aventures durant el primer trimestre. El regal va ser molt emotiu un llibre on cada un de nosaltres el va fer una dedicatòria.



El darrer dia i gràcies a la direcció del nostre director d'orquesta... En Xesc férem el concert de Nada.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada